Történet

Ugyan ki hisz azokban a nyálas, elcsépelt tündérmesékben, melyekben a szegény, nyomorult főhős lány hirtelen üvegpalotában találja magát a szőke herceggel az oldalán? Persze, hogy senki. Pedig lehet, hogy nem ártana.
Leila Sparkle édesanyjával és három testvérével éli életét egy lepukkant londoni bérházban, melynek földszintjén egy elhagyatott kis szépségszalont üzemeltetnek. A család már a csőd szélén áll, ráadásul igen sok pénzzel tartoznak egy „barátjuknak”, és fogalmuk sincs, mihez kezdhetnének.
Ám ekkor, pontosan ekkor kopogtat egy hatalmas lehetőség az ajtón, gyönyörűen manikűrözött körmökkel és márkás Prada cipellőkben, amit bűn lenne visszautasítani. Leila egyik napról a másikra a Beckham-házban találja magát, túl az első sokkon, melyet leghőbb álmának megvalósulása okozott. A második sokk pedig még csak ezután következik. Barna szemű, barna hajú, magas és izmos, ráadásul kifejezetten jóképű. Igaz, fehér ló helyett gördeszkán érkezik, de ez Leila szemében inkább pozitívum.
A lány hirtelen egy gigantikus útvesztő kellős közepén landol, és fogalma sincs, merre induljon. Nem tudja, kiben bízhat, és meddig mehet el; érzelmek kavalkádja nyomasztja őt és döntések súlya nehezedik a vállára. Milliónyi kérdés kavarog a fejében, és kétségbeesetten próbál rájuk választ találni, de rá kell ébrednie, hogy ez nem ilyen egyszerű. Egyáltalán nem.
Vajon lehet jó vége valaminek, ami már a kezdetektől fogva kudarcra volt ítélve? Léteznék még csodák, melyek csak arra várnak, hogy felfedezzék őket? És előfordulhat, hogy a tündérmeséket nem csak úgy kitalálták, hanem a valóságból merítettek ihletet?
Egy nyár; egy baleset; egy titok – vagy még több - és két fiatal, akik próbálják megtalálni önmagukat és az egymás felé vezető utat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése