2016. március 30., szerda

0. Prológus

Ugyan ki hisz azokban a nyálas, elcsépelt tündérmesékben, melyekben a szegény, nyomorult főhős lány hirtelen üvegpalotában találja magát a szőke herceggel az oldalán? Persze, hogy senki. Pedig lehet, hogy nem ártana.
Leila Sparkle édesanyjával és két testvérével éli életét egy lepukkant londoni bérházban, melynek földszintjén egy elhagyatott kis szépségszalont üzemeltetnek. A család már a csőd szélén áll, ráadásul igen sok pénzzel tartoznak egy „barátjuknak”, és fogalmuk sincs, mihez kezdhetnének.
Ám ekkor, pontosan ekkor kopogtat egy hatalmas lehetőség az ajtón, gyönyörűen manikűrözött körmökkel és márkás Prada cipellőkben, amit bűn lenne visszautasítani. Leila egyik napról a másikra a Beckham házban találja magát, túl az első sokkon, melyet leghőbb álmának megvalósulása okozott. A második sokk pedig még csak ezután következik. Barna szemű, barna hajú, magas és izmos, ráadásul kifejezetten jóképű. Igaz, fehér ló helyett gördeszkán érkezik, de ez Leila szemében inkább pozitívum.
A lány hirtelen egy gigantikus útvesztő kellős közepén landol, és fogalma sincs, merre induljon. Nem tudja, kiben bízhat, és meddig mehet el; érzelmek kavalkádja nyomasztja őt és döntések súlya nehezedik a vállára. Milliónyi kérdés kavarog a fejében, és kétségbeesetten próbál rájuk választ találni, de rá kell ébrednie, hogy ez nem ilyen egyszerű. Egyáltalán nem.
Vajon lehet jó vége valaminek, ami már a kezdetektől fogva kudarcra volt ítélve? Léteznek még csodák, melyek csak arra várnak, hogy felfedezzék őket? És előfordulhat, hogy a tündérmeséket nem csak úgy kitalálták, hanem a valóságból merítettek ihletet?
Egy nyár; egy baleset; egy titok – vagy még több - és két fiatal, akik próbálják megtalálni önmagukat és az egymás felé vezető utat.

5 megjegyzés:

  1. Hello!
    Imádom Brookot és már most oda vagyok ezért a történetért is!
    Remélem ezzel a blogoddal is olyan sikeres leszel mint Alíz naplójával... ;)
    xoxo Mrs. Lenhan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, egy Brooklyn fan *-* Pacsi <3
      Köszönöm szépen! Én pedig remélem, ezt a blogot is annyira fogjátok szeretni, mint Alíz naplóját! *-* És nagyon jól esik hallani/olvasni, hogy már most odavagy a történetért! <3
      xxRia

      Törlés
  2. Sok sikert, Ria - nem sok szerencsét, mert nem, arra nincs szükséged :)
    Legszívesebben tapsikolnék, mint régen oviban, mikor vártuk, hogy elkezdődjön az előadás. Alig várom, hogy ez a blog is elkezdődjön!!!
    Kez-dőd-jön! Kez-dőd-jön!! <3 xxx Felhő

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöööm! *-*
      Én pedig alig várom, hogy újabb történetet oszthassak meg veletek! <3
      Hamarosan kez-dő-dik! Kez-dő-dik! :D <3
      xxRia

      Törlés